Thuis

Shanghai Haosteel Co., Limited

China Shanghai Haosteel Co., Limited certificaten
China Shanghai Haosteel Co., Limited certificaten
De goede kwaliteit, snelle levering, Haosteel heeft warmtewisselaarbuizen vele jaren geleverd, waarderen wij werkelijk uw steun!

—— Massimiliano Rossi

Haosteel is werkelijk een professionele leverancier, geven zij ons altijd technisch advies en voorzien goede kwaliteitsbuizen van zeer concurrerende prijs!

—— Thomas Hoover

Ik ben online Chatten Nu

Shanghai Haosteel Co., Limited

1 2 3 4 5
Shanghai Haosteel Co., Limited Shanghai Haosteel Co., Limited Shanghai Haosteel Co., Limited Shanghai Haosteel Co., Limited Shanghai Haosteel Co., Limited
RVS plaat Roestvast stalen pijp Roestvrij staaldraad Roestvrij stalen spiraal
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Agent
Importeur
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Zuid-Amerika
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Merken : HAOSTEEL
Aantal werknemers : 200~300
Export pct : 80% - 90%

Haosteel is een typische onderneming die van de hervorming van China het gevolg is en openend, voor enkel op 23 December, 1978, de eigenlijke dag na het sluiten van de „Derde Plenaire Zitting van het Centrale Comité van CPC Elfde“, had Haosteel zijn eerste stapel die in de aarde naast de Yangtze-Rivier in het oosten van Shanghai, China wordt gedreven. Op de ontwikkeling in meer dan 30 jaar, is Haosteel in één van het concurrerendste roestvrij staalbedrijf met het hoogste niveau van modernisering in China gegroeid. Tegen eind 2017, had Haosteel een aantal arbeidskrachten van 310 over de hele wereld uitspreidend.

 

Haosteel, met roestvrij staal als zijn hoofdzaken, de het roestvrije staalproducten van de vervaardigingpremie met hoogwaardige technologieën en met hoge toegevoegde waarde en bevorderen vier belangrijke productcategorieën, namelijk zijn de roestvrij staalbars, de roestvrij staalpijpen, de roestvrij staalplaten, de roestvrij staaldraden, nu het Koolstofstaal, het Legeringsstaal, het Aluminium en de Kuiper ook in ons de dienstgamma. Haosteel neemt de verantwoordelijkheid om aan het verstrekken van waardevolle producten te wijden en de diensten, alle cliënten kunnen van de one-stop dienst van Haosteel genieten.

 

Door ons marketing netwerk wereldwijd, stellen deze premieproducten niet alleen ook de vraag op de binnenlandse markt tevreden maar gevoerd naar Azië, Afrika, Europa en Amerika uit, dat uitgebreid op de industrieën zoals auto, huishoudapparaten, petrochemische stof, machines, energie, vervoer, metaalbewerking, luchtvaartkunde en ruimtevaart, kernenergie en elektronische instrumenten wordt toegepast. Zijn marktaandeel is over 20% in binnenlands en 80% in de internationale markt.

 

Onderzoekend de toekomst, zullen alle werknemers van Haosteel de verantwoordelijkheid nemen om aan het voorzien van waardevolle producten en de diensten aan onze klanten van scherp-randmogelijkheden te wijden van roestvrij staal productie, oprecht zich verheugt op het samenwerken met cliënten om naar mede-ontwikkeling te streven en gemeenschappelijke schittering te realiseren.

Contactgegevens
Shanghai Haosteel Co., Limited

Contactpersoon: Mr. Carl

Tel.: +8615214384812

Fax: 86-021-51862951

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)